Maciej Ludorowski Szef Kuchni a’la carte

Lat: 32

Specjalizacja: kuchnia włoska, nowoczesna, polska

Doświadczenie:

  • zawodowy kucharz
  • 5 lat pracy jako kucharz
  • 1 rok pracował jako szef kuchni we Włoszech
  • 7 kolejnych lat pracy również piastował stanowisko szefa kuchni

Maciej pochodzi z Ustronia. Dzięki doświadczeniu i pasji, w naszym lokalu jest szefem kuchni. Pracuje na wydawce i dba o to aby wszystkie potrawy były dopracowane na 100%. Jego oku nic nie umknie, dzięki temu zawsze otrzymamy najwyższej klasy danie.

Robert Juroszek Szef Kuchni imprezy zorganizowane

Lat: 47

Specjalizacja: kuchnia polska, regionalna

Doświadczenie:

  • zawodowy kucharz
  • 5 lat pracy jako kucharz w hotelu
  • 5 lat pracował jako kucharz w restauracji regionalnej
  • 14 kolejnych lat przepracował w innej restauracji regionalnej, gdzie awansował na szefa zmiany, a następnie stał się szefem kuchni

Robert pochodzi z Koniakowa. Wieloletnie doświadczenie, pasja i wyśmienity smak to najlepsze atuty szefa kuchni, które posiada. W naszym lokalu odpowiedzialny jest za wesela i pozostałe imprezy okolicznościowe. Gwarantując nam wyśmienity smak każdego z przyrządzanych dań.

Antoni Bujok Kucharz

Lat: 24

Specjalizacja: kuchnia polska, nowoczesna

Doświadczenie:

  • zawodowy kucharz
  • 7 lat pracował jako kucharz w restauracji regionalnej

Antoni pochodzi z Koniakowa. Dzięki zaangażowaniu w pracę oraz kreatywność, odpowiedzialny jest za świeżość i kompozycję dodatków do dań. Zapewniając nowoczesny wygląd i ciekawy smak każdej potrawie.

Krzysztof Gemra Kucharz

Lat: 34

Specjalizacja: kuchnia polska, regionalna

Doświadczenie:

  • zawodowy kucharz
  • 14 lat doświadczenia na stanowisku kucharza

Krzysztof pochodzi z Koniakowa. W naszej kuchni przyrządza i pilnuje aby wszystkie dodatki były zawsze najwyższej jakości. Jego sumienność i kontrola każdego produktu zapewniają nam przyjemność z smakowania każdej potrawy.

Robert Gaweł

Pochodzi z Milówki.

Lat 23

Doświadczenie zawodowe:

  • 3 lata praktyk
  • 3 lata pracy jako kucharz

W 2015r. zdobył 2 miejsce w konkursie ogólnopolskim „Sprawny w Zawodzie”

Kucharz specjalizuje się w kuchni polskiej oraz regionalnej.

W naszej kuchni Robert pracuje na stanowisku mięs, to on pilnuje aby steki, które goście zamawiają były takie jakie sobie wymarzyli.

Łukasz Baca

Pochodzi z Istebnej.

Doświadczenie:

  • 2 lata praktyk
  • 5 lat w zawodzie

Kucharz specjalizuje się w kuchni Polskiej.

Wraz z Robertem pracuje na stanowisku mięs, wszystkie mięsa z karty oraz wyroby w naszej gablotce wychodzą z pod ich ręki.